top of page
WhatsApp Image 2024-03-12 at 10.12.59 (1).jpeg

Waar bloemen verhalen vertellen

Bij Pura Vida geloven we dat elk evenement uniek is en een eigen verhaal te vertellen heeft. Of het nu gaat om de intieme sfeer van jullie huwelijksdag, een feestelijke bedrijfsgathering of het ingetogen moment van een afscheid; bloemen spelen een sleutelrol in het overbrengen van emoties en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Jullie Droomhuwelijk

Liefde bloeit op de mooiste manier met Pura Vida aan jullie zijde. Kris luistert naar jullie verhaal en brengt met zijn bloemen- en plantendecoraties jullie wensen tot leven. Samen creëren we de perfecte ambiance die jullie liefde weerspiegelt.

Zakelijke Evenementen
Wij verzorgen bloemwerk dat niet alleen de ruimte transformeert maar ook een blijvende indruk achterlaat op je gasten. Van subtiele tafeldecoraties tot opvallende entree-arrangementen; wij zorgen voor een professionele en stemmige aankleding, passend bij het doel van jullie evenement.

Momenten van Afscheid

In tijden van afscheid bieden bloemen troost en brengen ze een eerbetoon aan het leven. Kris en Michel benaderen elk afscheid met empathie en respect, creërend met zorg en aandacht bloemstukken die de essentie van het afscheid eervol vertegenwoordigen.

behangpapier.png
bottom of page